Over mij

Wie kom je tegen als je mij ontmoet? Een levensgenieter met een vrolijke en vriendelijke instelling. Ik lach graag en zie lachen als een van de beste dingen in het leven. Fotografie is voor mij meer dan alleen werk waar ik heel blij van wordt; het is een manier om de wereld te zien en te delen met anderen. Mijn wereld draait om het vastleggen van speciale momenten en het creëren van foto's met een persoonlijke touch. Als ik niet achter de camera sta, bevind ik me graag in mijn eigen magische wereld, zowel boven als onder water. Kleurrijke landschappen en een gevoel van vrijheid om me heen zijn voor mij essentieel. Wanneer ik niet met mijn camera in de weer ben, bevind ik me vaak in mijn eigen betoverende wereld, zowel boven als onder water. Wandelen door kleurrijke landschappen en genieten van de ruimte om me heen zijn voor mij van onschatbare waarde.

Mijn reisgenoot

De levendige landschappen en de ruimte om me heen inspireren me telkens weer. Samen met mijn avontuurlijke echtgenoot, Wim, deel ik een diepe liefde voor de natuur. We struinen graag door velden,  verkennen de onderwaterwereld tijdens het snorkelen en laten ons betoveren door de eenvoudige schoonheid van het buitenleven. Als het aankomt op koken, beschouw me dan als een ware culinaire enthousiasteling. Ik gebruik het liefst kruiden uit mijn eigen tuin om mijn gerechten met zorg en aandacht voor kleur en detail te bereiden. Mijn heimelijke genoegens? Bossche Bollen (het lekkerst natuurlijk van Jan de Groot uit Den Bosch!) en een verfrissend IPA-biertje.

Mijn fotografie

Mijn liefde voor fotografie begon vroeg in mijn leven. Mijn vader was een enthousiaste fotograaf en had zelfs een eigen donkere kamer thuis. Als nieuwsgierig kind kon ik het niet laten om stilletjes toe te kijken terwijl hij zijn magische foto's ontwikkelde. De vonk voor fotografie werd al vroeg in mijn leven aangewakkerd. Mijn vader was een fervent fotograaf en had zelfs een heuse donkere kamer in huis. Zijn enthousiasme en geheimzinnigheid inspireerden me en prikkelden mijn nieuwsgierigheid.

Mijn allereerste camera was een Olympus Trip, een bijzonder apparaat met een unieke lichtmeter vol bolle plastic lensjes aan de voorkant. Dit oude maatje bewaar ik nog steeds als een dierbare herinnering aan mijn vroege fotografie-avonturen. Met de Olympus Trip leerde ik de kunst van het vastleggen van beelden en spelen met licht.

Later ben ik overgestapt naar een Canon-camera, die me betoverde met zijn vermogen om prachtige kleuren vast te leggen. Deze overstap markeerde het begin van mijn digitale fotografieavontuur, waarin ik mijn passie voor het creëren en bewerken van beelden behield.

Het bewerken van foto's in programma's zoals Photoshop en Lightroom is voor mij een creatieve reis op zich. Hiermee kan ik mijn beelden naar een hoger niveau tillen en de verhalen die erin verborgen liggen, tot leven brengen.


Nightrider bij de steenfabrieken in Arnhem